inbound-marketing-specialist

Kdo smo?

Virtua PR je digitalna marketinška agencija, ki deluje na lokalnem in globalnem trgu že od leta 2000. Smo HubSpot Silver Certified Agency Partner in naročnikom pomagamo pri strategijah inbound (vhodnega) marketinga, ustvarjanju vsebin, e-poštnem marketingu, ustvarjanju leadov (prodajnih kontaktov), komuniciranju prek družbenih omrežij ter digitalnem oglaševanju. Poleg projektov redno izvajamo interne delavnice in izobraževanja, na katerih naročnike učimo o različnih področjih digitalnega in inbound marketinga.

Naši naročniki prihajajo iz Avstrije, Danske, Francije, Italije, Nemčije, Norveške, Slovenije in Velike Britanije, zato je nujno odlično znanje slovenščine in angleščine.

Pisarne imamo v secesijski hiši na Trdinovi ulici v centru Ljubljane.

Koga si želimo v ekipo?

Optimistično, pozitivno osebo, ki jo zanima digitalni / inbound marketing in se na splošno rada uči. Prav tako sta nam zelo pomembni zanesljivost in natančnost.

Tvoje naloge bodo vodenje več vzporednih projektov in sodelovanje s slovenskimi in mednarodnimi naročniki, priprava digitalnih/inbound marketing strategij zanje, organizacija ekipe in zunanjih sodelavcev, pripravljanje analitičnih poročil, priprava PPC strategij, nenehna optimizacija procesov in odgovornost za rezultate.

Idealno je, če lahko odkljukaš vse naštete točke:

  • 2-4 leta delovnih izkušenj (agencijskih ali na strani naročnika)
  • odlično komuniciranje v slovenskem in angleškem jeziku (ustno in pisno)
  • odlične sposobnosti komuniciranja z naročniki in sodelavci
  • poglobljeno razumevanje Google Analytics in drugih analitičnih orodij (npr. interne analitike posameznih družbenih omrežij)
  • izkušnje s PPC kampanjami na Googlu, Facebooku, LinkedInu, Twitterju
  • izkušnje s pripravo digitalnih marketinških strategij
  • izkušnje z lead generation in lead nurturing kampanjami
  • izkušnje z marketinško avtomatizacijo
  • izkušnje s pisanjem strokovnih člankov oz. zapisov na blogu
  • redno spremljanje novosti na področju digitalnega in inbound marketinga ter novih tehnologij 

Če se ne najdeš v vseh točkah, nič hudega. Prijavi se vseeno in poudari, kje imaš veliko izkušenj, kje pa jih še potrebuješ. Če imaš komplementarna znanja, ki sicer niso našteta, jih omeni!

Kaj ponujamo?

Redno zaposlitev s 3-mesečnim preizkusom. Možnost izobraževanja (članstvo v Društvu za marketing Slovenije, redno online izobraževanje HubSpota, udeležba na vsaj eni konferenci v Sloveniji ali tujini letno). Delo s super ekipo in odličnimi naročniki!

 

PRIJAVE SO SE ZAKLJUČILE!